Våra tjänster

Vi säljer även presentkort och nagelprodukterna tillbehör.

Lashlift är en behandling där fransarna böjs permanent, ett perfekt alternativ för dig som inte vill slita ut dina egna ögonfransar med en fransförlängning eller är trött på att slita dina fransar med franstången. Lash Lift är en skonsam metod för att få dina egna fransar längre och böjda under en längre period.

Resultatet håller ca 6-8 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. (ca 6-8 veckor). I behandlingen ingår fransfärgning som markerar fransarna ytterligare samt en keratinbehandling som stärker och skyddar dina strån. Resultatet blir makalöst.

Browlift är en av dom senaste & populäraste behandlingarna just nu. Perfekt för dig som vill slippa styla bryn varje morgon utan vakna upp med piggare utseende. Det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill göra en permanent förändring.

Brynets strån formas och stylas med permanentvätskor i önskad form samt färgas & plockas med pincett.

Handpeelning, filning, formning och polering av naglar och nagelband. Handmassage i vårdande handcreme och olja på nagelbandem samt avslutande med överlack av önskamål.

Shellac är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller upp till 14 dagar. Shellac härdas i en UV lampa & ger en högblank, repfri yta direkt efter behandlingen & passar dig som är trött på torktid, flagnande lack samt behöver en lätt förstärkning utan att skada din egna nagel.

I behandlingen ingår formning av nageln samt uppfräschning av nagelband, Shellac, vårdande nagelolja & handcreme. För att hålla naglarna i bästa skick rekommenderas att man går på återbesök ca var 3:e vecka.

Fötterna är en viktig del av kroppen som lätt glöms bort. Utan dem kan det bli stora problem i vardagen. Det är därför viktigt att vårda dem regelbundet.

Få mjuka och fräscha fötter med vår fotvårdsbehandling. En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Därefter tar vi bort förhårdnader, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. 

Shellac är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar. Shellac härdas i en UV lampa & ger en högblank, repfri yta direkt efter behandlingen & passar dig som är trött på torktid, flagnande lack samt behöver en lätt förstärkning utan att skada din egna nagel.

Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage med en mjukgörande creme.

För dig som vill få långa, hållbara naglar som ser naturliga ut passar en förlängning bra. Du väljer själv längd och form, även om vi gärna berättar vad vi tycker passar dig och dina förutsättningar bäst.

Förlängning kan göras antingen genom att en tipp, plastnagel fästs på din nagel. Metoden bestäms av längden på dina egna naglar och vilka förutsättningar du har. Vanligast är att förlänga genom att fästa tippar, plastnaglar, då filas din egen nagel ner tills den fria randen är minimal. Allt för att tippen ska kunna fästas på en stabil yta. Sedan appliceras valt konstmaterial på din nagel och tippen.

Vi erbjuder både ”naturella, fransk manikyr, glitter ombre, ……. där man behåller en vit rand längst ut på nageln, vilket ger ett välvårdat, omålat intryck eller färgat material med dekorationer. Förlängning kan göras i såväl akryl. 

Nagelförlängning är känt sedan länge. Kvinnorna i det gamla Egypten applicerade till exempel guld eller elfenben på naglarna för att förlänga dem, ett tecken på att de var rika.

Att förlänga naglarna kan också lösa problemen för nagelbitare. Naglarna ser finare ut och då biter man inte lika gärna på dem, samtidigt som ens egna växer sig starkare under konstnageln. Man kan förbättra den förlängda nageln en gång i månaden. Man får alltingen rengöring under naglar , fixa nagelbander sent avslutta med olja och avslappnad handmassage.

Förstärkning av de egna naglarna är ett bra alternativ för den som har tunna, sköra naglar som ofta skivar sig. En förstärkning innebär att du får konstmaterial ovanpå dina egna naglar, vilket gör dem starka och hållbara. På detta sätt kan din nagel ”korrigeras” till en snygg form.

Du kan välja mellan ”naturell”, rosa naglar, ”fransk manikyr” där man behåller en vit rand längst ut på nageln, vilket ger ett välvårdat, omålat intryck eller färgat material med dekorationer. Förstärkning går att göra i såväl akryl. 

Förberedelserna och appliceringen av materialet är detsamma som vid en förlängning. Eftersom man inte behöver sätta på tippar eller skulptera ut en förlängning, tar behandlingen däremot inte lika lång tid som en förlängning. Behandling avsluttas med olja och avslappnad handmassage .

Efter ca 3-5 veckor är det dags för återbesök för att fylla på dina naglar. Vid påfyllningen filas dina naglar till önskad längd och form och fylls på med nytt material efter önskemål. Om man vill byta design går det bra, och avslagna naglar fixas. Är man extrem nagelbitare rekommenderas återbesök 2 veckor efter första förlängningen. Man får alltingen rengöring under naglar, fixa nagelbander sent avslutta med olja och handmassage.

Singelfransar är den klassiska och första metoden fransförlängning. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Det rekommenderas för dig som inte använder smink eller kör en naturligare sminkning till vardags. Fransförlängning med singel metoden innebär att en lösfrans appliceras per naturlig frans.

Det innebär att du kan inte ha fler singelfransar än du har naturliga fransar. Självklart att du får bestämmer längd och form men vi vill gärna hjälpa dig att hittar rätt fransar för att passa din ansikte. Säger till våran Fransstylist på plats.

Med denna metod arbetar vi med både singel-och volymfransar. En perfekt behandling för dig som önskar lite mer fyllighet än vad singelfransar ger men känner att volym är för mycket. Självklart att du får bestämmer längd och form men vi vill gärna hjälpa dig att hittar rätt fransar för att passa din ansikte. Säger till våran Fransstylist på plats.

Volymfransar är senaste tekniken inom ögonfransförlängning. Volymfransar som också kallas 3D volym fransar , 5D volymfransar eller Mega volym fransar innebär att man applicerar ett knippe med flera fransar 3-5-8-10 st per naturlig ögonfrans för att förlänga fransarna. Med denna metod blir det möjligt att få 200-800 fransar per öga istället för 60-100 st, så tänk dig skillnaden!

Faktum är att volymfransar väger mindre än en singelfransar. Volym fransarna har en diameter på bara 0,03-0,07mm. Till skillnad från singelfransar som är 0,15-0,20mm i diameter. Detta innebär att volymfransar faktiskt är skonsammare för fransarna.

Volymfransar är perfekt för de med glesa ögonfransar eller för den ultimata volymen och fluffigheten. Denna metod ger intensiv effekt utan ett ”tungt” utseende, det kommer inte att överbelasta eller skada dina naturliga fransar.

Självklart att du får bestämmer längd och form men vi vill gärna hjälpa dig att hittar rätt fransar för att passa din ansikte. Säger till våran Fransstylist på plats .

Volym rekommenderas om:
Du har man mycket bebisfransar.
Du har sne/krulliga fransar som växer antingen i kors, utåt eller innåt.
Du har glesa fransar.
Du önskar fylligare effekt.
Volymfransar ger stor effekt och är skonsamma mot ens naturliga fransar.

3D:

5D:

Mega:

Katun

FAQs

Ögonfransförlängningar är semi-permanenta och hållbarheten beror även mycket på eftervården hemma. En korrekt applicerad ögonfransförlängning håller normalt 3-4 veckor, de flesta kunder har ca 50% eller mer av sina lösfransar kvar efter 3 veckor, och då rekommenderas påfyllning.

Om du går till en certifierad fransstylist som utför din fransförlängning på ett korrekt sätt är riskerna så gott som obefintliga. Ca 1% kan få en känna av en viss irritation av limmet, dom tillfällena finns extra skonsamt lim.

Många faktorer spelar in i hur väl din fransförlängning håller. Din egen frans livscykel är normalt 6-8 veckor, den lossnar sen naturligt av tillsammans med lösfransen och en ny frans växer ut. Vissa personers fransar byts ut snabbare, de måste ofta komma tillbaka redan efter 2 veckor för påfyllning. För att få fransförlängningen att hålla längre är det viktigt att rengöra noga med skummrengöring, då de nya fransarna vid påfyllning inte kommer fästa lika bra om det är sminkrester, hudrester eller olja på fransarna. Tvätta inte dig med produkter som innehåller olja. Vid dålig hygien kan smutsen orsaka blefarit. Och då behövs fransförlängningen tas bort för att rengöra ordentligt.

Eftersom lösfransen är så mycket längre och tjockare än din egna frans är det normalt att känna att dom blivit kortare än tidigare, just för att du är van att ha din fransförlängning, för att vara på den säkra sidan kan du ta en före och en efter bild så har du att jämföra med om du någon gång tar bort dom.

Ja, det går superbra! Det ska inte finnas några risker för kunden eller barnet/barnen att få fransarna fixade.

Anledningen till att en del kunder tyvärr har fått fransar som gått av kan bero på lite olika anledningar. Personen som utfört jobbet har inte har en utbildning,  eller slarv. Kan också bero på att kunden har ett tix att dra av sina fransar, både fransförlängningen och sin naturliga frans. Man får vad man betalar för, kolla alltid att din fransstylist är certifierad.

Jag har ingen åldersgräns för att få förlänga fransarna. Så länge det går bra för föräldrarna går det bra för mig. Är man under 18år behöver föräldrarna/vårdnadshavare boka behandlingarna åt en med deras personnr. Du som kund kommer sedan själv till behandlingen, du ska inte ta med förälder då jag inte tar emot sällskap.

© Copyright - Center Nail & Spa Norrköping.