Center Nail & Spa Norrköping –
Vårt mål är nöjda kunder

Om oss

Välkommen till Center Nail & Spa, möjligheternas salong!

Vi finns här för dig & ditt behov, i en härlig miljö som erbjuder många olika behandlingar av toppkvalitet. För oss är det viktigt att kunna ge er resultat i alla avseenden. Vi värdesätter din vistelse och dina önskemål mer än något annat.

Våren 2008 öppnades Center Nail & Spa i Storbritannien. Vi utvecklade en trygghet, tror och ett hopp till sina kunder om en nagelvård som ger effekt. Drömmen om ett helhetskoncept blev verkligheten till verklighet sommaren 2013. Större lokal öppnade nya dörrar och fler möjligheter i Sverige. Idag arbetar flera specialister under samma tak här på Center Nail & Spa nageldesigner, fransstylist, vaxning, henna brow, lash lift, permanent make-up.

Alla utifrån en hållbar vision. Vi har gått utbildning inom Sverige liksom många andra landet och flera år erfarenhet av att arbete. Utbildning och utveckling är högt prioriterat hos oss och vi är därför noga med att kontinuerligt vidareutveckla oss. Vi vill inte säga att vi är perfekta, men vi försöker alltid att göra det bästa för våra kunder.

© Copyright - Center Nail & Spa Norrköping.